Raudonųjų kopūstų salotos


 

 INGREDIENTAI

Raudonasis kopūstas   1/2 vnt. (vidutinis)
Obuolys               1 vnt.(vidutinis)
Morka                 1 vnt.
Graikiniai riešutai   30 g
Alyvuogių aliejus     2 valgomieji šaukštai
Garstyčios            1/2 valgomojo šaukšto
Medus                 1/2 valgomojo šaukšto
Citrina               1/2 vnt.
Druska                pagal skonį
Juodieji pipirai      pagal skonį

GAMINIMAS

Raudonąjį kopūstą susmulkiname. Galima ir virtuviniu kombainu.
Obuolį supjaustome kubeliais.
Morką sutarkuojame.
Graikinius riešutus susmulkiname. 
Viską sudedame į dubenį,pamaišome, pamaigome rankomis.

Padažui pilame aliejų, išspaudžiame 1/2 citrinos sulčių, dedame garstyčių, medaus, druskos, pipirų. Viską sumaišome ir užpilame ant daržovių.

Komentarai