INGREDIENTAI
Raudonasis kopūstas 1/2 vnt. (vidutinis)
Obuolys 1 vnt.(vidutinis)
Morka 1 vnt.
Graikiniai riešutai 30 g
Alyvuogių aliejus 2 valgomieji šaukštai
Garstyčios 1/2 valgomojo šaukšto
Medus 1/2 valgomojo šaukšto
Citrina 1/2 vnt.
Druska pagal skonį
Juodieji pipirai pagal skonį
GAMINIMAS
Raudonąjį kopūstą susmulkiname. Galima ir virtuviniu kombainu.
Obuolį supjaustome kubeliais.
Morką sutarkuojame.
Graikinius riešutus susmulkiname.
Viską sudedame į dubenį,pamaišome, pamaigome rankomis.
Padažui pilame aliejų, išspaudžiame 1/2 citrinos sulčių, dedame garstyčių, medaus, druskos, pipirų. Viską sumaišome ir užpilame ant daržovių.
Komentarai
Rašyti komentarą