INGREDIENTAI
Pankolis 1 vnt.
Obuolys 2 vnt.
Salierų stiebai 2 vnt.
Graikiniai riešutai 1/2 puodelio
Parmigiano sūris 1/2 puodelio (tarkuoto)
Alyvuogių aliejus 1/4 puodelio
Citrina 1/2 vnt.
Druska pagal skonį
Juodieji pipirai pagal skonį
GAMINIMAS
Nuo pankolio pašaliname stiebus bei išorines kietas dalis. Supjaustome riekelėmis.
Saliero stiebus supjaustome griežinėliais.
Obuolį perpjauname per pusę, išimame sėklas ir supjaustome riekelėmis.
Graikinius riešutus susmulkiname.
Į dubenį dedame pankolius, salierus, obuolius.
Padažui sumaišome aliejų, 1/2 citrinos sulčių, dedame druskos, pipirų. Užpilame ant salotų. Pamaišome.
ant viršaus beriame graikinių riešutų ir šviežiai sutarkuoto parmigiano.
Komentarai
Rašyti komentarą